Priser på tandbehandling

I Vetterslev-Høm Dyreklinik passer vi godt på dit kæledyr. Tandbehandlinger udføres altid under fuld narkose. Der er altid uddannet personale tilstede som kun holder øje med dit kæledyr under narkosen, mens der undersøges og renses tænder. Som standart tages røntgen i forbindelse med mundhuleundersøgelse. Dette er for at kunne opdage sygdomme under tandkødet fx tandbylder,cyster og brud af tænder.

Priserne ovenfor er vejledende og eksklusiv fjernelse af tænder.

Ved fund af sygdomme i dit kæledyrs mundhule, vil vi ringe dig op for oplysning og planlægning af behandling samt prisoverslag.


*Opdatering november 2023

*Priser på operationer/narkoser er altid vejledende. Idet der kan være behov for anden medicinering/smertemedicin da ingen operationer er ens.

Der tages forbehold for trykfejl og pludselige prisstigninger.

Behandling Pris
Forundersøgelse af tænder på alle dyr (gratis med wellness-pakkerne) Kr. 200
(beløbet trækkes fra tandbehandlingen, så forundersøgelsen er gratis, indenfor 3 mnd)
Tandbehandling kat eller kanin indeholder:narkose,smertebehandling, mundhuleundersøgelse, ultralydrens, polering og røntgen.

Vi lægger sammen en plan om dit kæledyrs tandhelbred fremover og du instrueres i tandbørstning og anden forbyggelse. Du får automatisk indkaldelse til mundhuleundersøgelse når det er tid.
Kr. 2200

10 % rabat med Wellness pakken
Tandbehandling af hund indeholder: mundhuleundersøgelse,narkose og patient-overvågning.smertebehandling,ultralydrens,polering og røntgen.

Vi lægger sammen en plan om dit kæledyrs tandhelbred fremover og instruerer dig i tandbørstning og anden forbyggelse. Du får automatisk indkaldelse til mundhuleundersøgelse når det er tid.
Kr. 2980

10% rabat med Wellness Pakken
Fjernelse af tilbageholdte mælketænder: narkose m.patientovervågning, mundhuleundersøgelse,smertebehandling,røntgen før og efter samt fjernelse af tænder.Pris afhænger af antal tænder som skal fjernes.

Priseksempel: 4 hjørnetænder
Kr 3800