Tandbehandling

på hund, kat, Kanin og gnavere

I Vetterslev-Høm Dyreklinik er vi specialiseret indenfor mundhulehygiejne og sygdomme. Dyrlægen har efteruddannelse indenfor tænder og hele personalet er trænet i mundhulehygiejne.

Mundhuleundersøgelsen foregår altid under fuld narkose.

Når vi renser dit kæledyrs tænder, udføres grundig måling af tandkød og tandkødslommer. Vi tager røntgen af tænder og rødder for at opdage sygdomme eller skader, før de bliver smertevoldende.

Alt noteres ned i dit kæledyrs tandjournal.

*Vi tager gerne fotografier før og efter behandlingen , og viser dem til dig så du kan se forskellen.

Er du i tvivl om din hund, kat, kanin eller marsvin har sygdomme i mundhulen eller tandproblemer, tilbyder dyreklinikken altid gratis forundersøgelse af mundhulen.

Hvis der er syge tænder som skal bortopereres tager vi røntgenbilleder før og efter indgrebet, for at sikre størst sikkerhed for hunden eller katten. Dyrlæge Jeanette Schmidt har også ekspertisen og udstyret til at reparere skadede tænder, udføre rodbehandling eller andre operationer i mundhulen.

Når du henter din 4-benede ven fra tandbehandlingen vil dyrlægen gennemgå hvad der er lavet, og vi lægger en plan for dit kæledyrs mundhulehygiejne og forebyggende tiltag du slev kan gøre.

*Vi sender remindere ud til dig efter 3,6 eller 12 måneder alt efter dit kæledyrs behov for professionel tandbehandling.