Wellness og sundhedspakker

Her er information om Vetterslev-Høm dyrekliniks egne sundheds-pakker (opstart 1.2.2022)

Skræddersyet til dig som ønsker et sundt og langt liv for din bedste ven. Fordi at forebygge er bedre end at helbrede.

Wellness Hund

Wellness-hund er en sundhedspakke som indeholder særligt udvalgte ydelser til netop din hund.

Det er forebyggende ydelser og undersøgelser som gør det muligt at opdage og forbygge sygdomme og skader tidligst muligt. På den måde kan vi tilbyde dig den bedste behandling for din hund hurtigst muligt.

Med Wellness-hund opnår du og din hund tryghed i hverdagen. Samtidig opnår du mange rabatter og fordelagtige ydelser.

 • 1 årligt sundhedseftersyn inkl. basis vaccine
 • 1 Gratis 20min.konsultation ved dyrlægen(karenstid 30 dg)
 • Gratis Negleklip ved plejepersonale op til 6 x årligt
 • 1 årlig afføringsprøve for hjerte/lungeorm
 • 1 Gratis års-recept på loppe- og flåt midler
 • 1 akupunktur behandling årligt
 • Gratis tandtjek
 • Fødselsdagsgave
 • Op til 20% rabat på foder fra Specific
 • 15% rabat på neutralisering
 • 20% rabat på blod- og urin analyse ifm. Sundhedseftersynet.
 • 15% rabat på akupunktur
 • 10% rabat på mundhuleundersøgelse og tandrøntgen under bedøvelse.
 • 10% rabat på røntgen af HD og AD ved indsendelse til DKK

Pris for oprettelse: 100 kr (har du flere dyr er de følgende 50 kr pr oprettelse)

Prisen på alt dette er 159 kr./mnd

Wellness kat

Wellness-kat er en sundhedspakke som indeholder særligt udvalgte ydelser til netop din kat.

Det er forebyggende ydelser og undersøgelser som gør det muligt at opdage og forbygge sygdomme og skader tidligst muligt. På den måde kan vi tilbyde dig den bedste behandling for din kat hurtigst muligt.

Med Wellness-kat opnår du og din kat tryghed i hverdagen. Samtidig opnår du mange rabatter og fordelagtige ydelser. Din kat skal være øretatoveret eller chippet for at deltage.

 • 1 årligt sundhedseftersyn inkl. basis vaccine
 • 1 Gratis 20min.konsultation ved dyrlægen(karenstid 30 dg)
 • Gratis negleklip ved plejepersonale op til 6x årligt
 • 1 årlig urinprøve ved sundhedseftersyn
 • 1 Gratis års-recept på loppe- og flåt midler
 • 1 gratis recept på ormekur
 • 1 akupunktur behandling årligt
 • Gratis tandtjek
 • Gratis øretatovering og registrering ifm. anden narkose
 • Fødselsdagsgave
 • Op til 20% rabat på foder fra Specific
 • 15% rabat på neutralisering
 • 20% rabat på blodprøver og blodtryksmåling ifm. sundhedseftersyn
 • 15% rabat på akupunktur
 • 10% rabat på mundhuleundersøgelse og tandrøntgen under bedøvelse

Pris for oprettelse 100 kr (har du flere dyr er de følgende 50 kr pr oprettelse)

Prisen på alt dette er 139 kr./mnd

Wellness kanin

Wellness-kanin er en sundhedspakke som indeholder særligt udvalgte ydelser til netop din kanin.

Det er forebyggende ydelser og undersøgelser som gør det muligt at opdage og forbygge sygdomme og skader tidligst muligt. På den måde kan vi tilbyde dig den bedste behandling for din kanin hurtigst muligt.

Med Wellness-kanin opnår du og din kanin tryghed i hverdagen. Samtidig opnår du mange rabatter og fordelagtige ydelser. Din kanin skal være øretatoveret eller chippet for at deltage.

 • 1 årligt sundhedseftersyn inkl. basis vaccine
 • Halvårligt sundhedundersøgelse
 • Gratis negleklip ved plejepersonale op til 6xårligt
 • Gratis chip
 • Indkaldelse til gratis tandtjek
 • 1 akupunktur behandling årligt
 • Gratis tandtjek
 • Fødselsdagsgave
 • 15% rabat på neutralisering
 • 15% rabat på akupunktur
 • 10% rabat på mundhuleundersøgelse og tandrøntgen under bedøvelse

Pris for oprettelse: 100 kr (har du flere dyr er de følgende 50 kr pr oprettelse)

Prisen for alt dette er 95 kr /mnd

Bestemmelser for Vetterslev-Høm Dyrekliniks Wellness-pakker

Wellness-pakken er en løbende abonnementsordning, der indeholder en samling af tilpassede ydelser til din hund, kanin eller kat. Der er tale om sundhedsforebyggende ydelser og ydelser med henblik på at diagnosticere lidelser tidligst muligt, så der kan sættes ind med rettidig behandling. Derudover sikres du en masse fordelagtige ydelser og rabatter ved at tegne et abonnement.  Selve udgifterne til behandling af lidelser, som afdækkes under sundhedsundersøgelser eller ved den årlige gratis helbredsundersøgelse, er ikke dækket af Wellnesspakken. Har du tegnet en sygeforsikring, kan der muligvis være dækning på denne. I disse tilfælde bør du kontakte forsikringsselskabet for nærmere afklaring.

Abonnementet kan du opsige med 1 måneds varsel til udløbet af en måned.
Det er dog en betingelse, at din abonnementsordning har løbet i 5 måneder efter at aftalen er
indgået med Vetterslev-Høm Dyreklinik

Den gratis bekymringsundersøgelse kan anvendes tidligst 30 dage efter tegning.

Hvis du har benyttet dig af sundhedspakkens ydelser og tilbud, er abonnementet bindende i
6 måneder.

Du har altid ret til at fortryde denne aftale uden begrundelse i 14 dage efter aftalens indgåelse. Send os blot en mail på info.dyreklinik@mail.dk Hvis du allerede har benyttet sundhedspakkens ydelser vil disse rabatter skulle tilbagebetales til fulde før pakken kan opsiges. Gebyret for tilmelding vil ikke kunne betales retur.

Wellness-pakken fungerer som et abonnement. Du binder dig til abonnementet i 6 måneder. Abonnementet er løbende, hvilket betyder, at du selv skal opsige det, hvis du ikke længere ønsker at modtage fordelagtige rabatter.

Abonnementet kan du opsige med 1 måneds varsel til udløbet af en måned.
Det er dog en betingelse, at din abonnementsordning har løbet i 5 måneder efter at aftalen er
indgået med Vetterslev-Høm Dyreklinik. Sælger du – eller overdrager du dit kæledyr til anden ejer – kan du naturligvis opsige abonnementet med det samme gældende fra udløbet af din betalingsperiode. Ønsker du at opsige aftalen sker det lettest ved at sende en mail til os på info.dyreklinik@mail.dk.

Har du betalt forud, betragter vi din opsigelse som gældende fra udløbet af din betalingsperiode – medmindre andet er aftalt med os. Når du har modtaget en bekræftelse pr. mail fra Vetterslev Høm Dyreklinik vil abonnementet betragtes som værende opsagt fra den dato, der er angivet i mailen. Dyrlægen kan opsige eller ændre din abonnementsordning med 3 måneders varsel ved udløbet af en måned.

Du kan altid se de gældende abonnementsvilkår på hjemmesiden www.vhdyreklinik.dk. Der kan ske ændringer af vilkår, herunder priser og indhold. Prisregulering på op til 5 % pr. år varsles ikke.

Du er forpligtet til at oplyse os om ændring af din adresse, e-mail, betalingsperiode, ejerskifte af dit kæledyr, og hvis dit kæledyr dør. Ændringer skal ske straks og meddeles nemmest ved at sende os en e-mail på info.dyreklinik@mail.dk.

For at blive medlem af Wellness-pakken skal dit kæledyr være ID-mærket enten med en læselig tatovering og/eller med en mikrochip. Medlemskabet kan kun anvendes til ydelser og produkter for det pågældende kæledyr – og er derfor personligt i forhold til kæledyret.
Betaling for abonnementet finder sted med den periode, du selv har valgt i forbindelse med aftalens indgåelse, som standard månedlig betaling. Første betaling finder sted efter du har tegnet dit abonnement. Det er en betingelse for abonnementet, at betaling er tilmeldt betalingsservice. Såfremt der må rykkes for manglende betaling vil der blive påført rykkergebyr.
Det er ETU , som efter aftale med Vetterselv HømDyreklinik, varetager administrationen af betalingerne, og er ansvarlige for korrekt behandling af dine personoplysninger. Dine oplysninger bruges alene i overensstemmelse med de godkendelser, som du aktivt har givet os og vil altid være i henhold til den gældende lovgivning på området.

Ønsker du at klage over den indgåede aftale om abonnement på Wellnesspakken kan du sende en klage til os på info.dyreklinik@mail.dk. Det er også muligt at klage til Forbrugerklagenævnet – dette kan ske på, www.forbrug.dk.

*Der tages forbehold for tastefejl og pludselig pris ændringer.

Oversigt over ydelser i Wellnesspakken:

Indholdet i Wellnesspakken er beskrevet i nedenstående.

Wellnesspakkens ydelser skal foregå hos Vetterslev Høm Dyreklinik og indenfor Vetterslev Høm Dyrekliniks almindelige åbningstider. Se de gældende åbningstider på www.vhdyreklinik.dk.

Udenfor normal åbningstid kan abonnementet ikke anvendes.

En årlig sundhedsundersøgelse giver os gode chancer for at tage mange lidelser i opløbet. Vi undersøger blandt andet: tænder og tandkød, ører, øjne, hud, lytter til hjerte og lunger, pels, loppe- og ormeangreb, poter, kløer, hud, om der er knuder og dyrets almene ve og vel.

Konstateres der tegn på sygdomme under sundhedsundersøgelsen vil du få råd og vejledning i yderligere diagnostik eller behandling. Du kan altid få information om prisen på disse produkter og ydelser.

I forbindelse med sundhedsundersøgelsen vurderer vi dyrets behov for at blive vaccineret. Ofte vil der være flere forskellige muligheder, og vi hjælper med at finde den rette løsning for dig og dit dyr.

Vi giver dig anbefalinger om vacciner, men det er selvfølgelig dig, der træffer beslutningen. Regelmæssig vaccination beskytter hunde mod en række alvorlige sygdomme som hundesyge, kennelhoste, parvovirus, hepatitis (leverbetændelse) og leptospirose. Disse komponenter er inkluderet i vaccinationen i Wellness Hund.

Yderligere vaccination mod f.eks. borrelia eller rabies er ikke inkluderet, men du får disse ydelser til en yderst fordelagtig pris, hvis de foretages i forbindelse med den årlige sundhedsundersøgelse. Regelmæssig vaccination beskytter katte mod katteinfluenza og kattesyge . Regelmæssig vaccination beskytter kaniner imod kaninpest og kanin gulsot.

Disse komponenter er inkluderet i Wellness Kat og Wellness Kanin. Yderligere vaccination mod eksempelvis rabies ,kattens chlamydia eller leukæmi er ikke inkluderet, men du får disse ydelser til en yderst fordelagtig pris, hvis de foretages i forbindelse med den årlige sundhedsundersøgelse.

Recept- og medicinudlevering kræver ifølge loven et forud indgående kendskab til kæledyret. Som medlem af Wellnesspakken kan vi tilbyde dig gratis vejledning og recept på medicin til behandling og forebyggelse af orm, flåter og lopper. Der er inkluderet 1 års-recept på loppe-Flåtmidler. Gratis recept på ormemidler til kat og hund.
Som medlem af Wellness Kat kan du få foretaget 1 årlig urinprøve og analyse. Prøven er betinget af at du selv kan komme med urinprøven til sundhedsundersøgelsen. Eventuel behandling af symptomer og sygdomme forbundet med prøven, er ikke dækket af ydelsen.
For at kunne anvende fordelene i Wellness-Kanin skal din kanin være ID-mærket. Ved køb af Wellness-Kanin chipper vi gratis din kanin, hvis den ikke allerede er det.
Som medlem af Wellness Kat kan du få din kat øremærket og registreret gratis, ifm anden narkose. Der dækkes udelukkende honoraret til øretatovering og registrering, eventuel narkose eller komplikationer som følge af ydelsen er ikke dækket af wellness kat. Du kan kun gøre brug af ydelsen 1. gang i kattens liv.
Vi tilbyder at klippe dit kæledyrs negle. Det forudsætter, at du selv kan holde kæledyret på rolig vis. Skal kæledyret holdes af personale eller skal patienten bedøves, opkræves der almindelig betaling.

Du har mulighed for at få din hund, kanin eller kat undersøgt gratis 1 gang årligt ud over den årlige sundhedsundersøgelse. Hvis der skal laves supplerende undersøgelser, udskrives medicin eller laves udlæg til kremering, vil der blive opkrævet betaling for dette. Du kan til enhver tid blive oplyst om priserne på disse ydelser og produkter. Konsultationen kan anvendes til hvis du ønsker en evaluering af dit kæledyrs sundhedstilstand. Der kan på et år bruges 1 ekstra sundhedstjek og når dette er opbrugt, fornyes det igen ved medlemskabets fornyelse en gang årligt. Hvis du ikke har anvendt undersøgelsen kan den ikke opspares til senere brug i kæledyrets liv.

Den gratis bekymringsundersøgelse  kan anvendes tidligst 30 dage efter tegning.

Hjerte- og lungeorm er desværre udbredte parasitter. Det er primært ræve og hunde som smittes, katte smittes ikke. Hvis din hund smittes med hjerte- eller lungeorm er det en alvorlig sag. Det anbefales derfor at få hunden testet en gang årligt. Som medlem af Wellness Hund kan du en gang årligt få din hund undersøgt via afføringsprøve. Der skal ringes til Vetterslev Høm Dyreklinik for at aftale prøve og aflevering. Prøven skal afleveres til klinikken.

Mange hunde, kaniner og katte har udfordringer i mundhulen fx.med tandsten, parodontose, resorptionslæsioner og andre tandrelaterede sygdomme. Hvis du er i tvivl om dit kæledyr har tandproblemer eller lignende, vil vi gratis undersøge tænderne. Det forudsætter, at du selv kan holde kæledyret på rolig vis. Skal kæledyret holdes af personalet hos eller skal patienten bedøves, opkræves der almindelig betaling.

Klinikken udvælgeren særlig fødselsdagsgave til dit kæledyr, som kan afhentes hvert år på dyrets fødselsdag eller op til 1 uge efter. Det er udelukkende klinikkens valg, hvilken gave, der bliver udleveret.
Akupunktur hjælper dit kæledyr til at helbrede sig selv, det linder smerter og giver bedre livskvalitet. Du har mulighed for at give dit kæledyr en gratis akupunkturbehandling årlig med Wellness-pakkerne. Rabat på akupunkturbehandling Udover den årlige gratis akupunkturbehandling får du 15 % rabat på følgende akupunkturbehandlinger(max 12/år)
Vi ved at sygdomme som opdages i tide kan helbredes eller lindres. Vi ønsker at forebygge lidelser og opdage sygdomme tidligt. Derfor anbefaler vi 1 gang årlig blod og urinanalyser af dit kæledyr. Med Wellness -kat og Wellness -hund opnår du 20 % rabat på blodanalyse-honoraret når de tages i forbindelse med sundhedsydelse i Wellness pakken. Vi ved at katte over 5 år, ofte har forhøjet blodtryk. Wellnes-kat giver dig derfor 20 % rabat på blodtryks-analyse .
Du får som medlem af Wellness-Hund 10 % rabat på røntgenoptagelser til indsendelse hos Dansk Kennel Klub
Mundhulens hygiejne hænger direkte sammen med vore og vore dyrs livslængde. Derfor er det vigtigt at vedligeholde mund og tandhygiejnen. Du opnår 10 % rabat på mundhuleundersøgelse, tandrens og tandrøntgen under narkose med alle Wellness-pakkerne.
Mange undersøgelser viser at kæledyr får et længere og sundere liv når de er neutraliseret. Med Wellness-pakkerne opnår du 15% rabat på en normal kastration og sterilisation. Rabatten gælder ikke kryptorchid kastration eller drægtige dyr. Dækker ej heller eventuelle komplikationer ved eller efter indgrebet.
Som medlem af Wellness-pakken tilbydes du op til 20 % rabat på alt foder fra Dechra. Desuden får du 10% rabat på foder vi bestiller hjem til dig fra Dechra. (gælder kun sække på 12 kg hundefoder og 6-7 kg kattefoder) Rabatten gælder ikke på i forvejen nedsatte varer er i kombination med anden rabat.

Wellness sundhedspakken omfatter en gratis livsforsikring i forbindelse med kæledyrets død som er forårsaget i forbindelse med et trafikuheld i forsikringstagers eller dennes samlevers bil.

Livsforsikringen kan dog altid maksimalt være kæledyrets købspris uanset hvilken dækning, der er valgt. Købsprisen skal kunne dokumenteres med en gyldig købskontrakt, der godkendes af selskabet.

Selskabet kan forlange dokumentation for aflivning eller dødsårsag, herunder dokumentation for trafikuheldet er sket i forsikringstagers bil eller dennes samlevers bil.

Eventuelle udgifter hertil vil blive modregnet i erstatningen. Forsikringen dækker subsidært, det vil sige at der ikke ydes dækning såfremt der er tegnet forsikring mod samme hændelse i andet selskab.
Forsikringssummen ved død udgør kr. 5000,- Summen indeksreguleres ikke.

*Der tages forbehold for tastefejl og pludselig pris ændringer.