Osteopati

Osteopati er en moderne holistisk videnskab som kombinerer viden om anatomi, fysiologi, biomekanik, neurologi, patologi (Sygdomslære), embryologi (fosterlære) og organlære.

Med osteopati behandles der udelukkende med hænderne uden brug af instrumenter eller nåle. Der bliver benyttet mange forskellige teknikker såsom f.eks manipulation, mobilisering og muscle energy techniques (MET) og funktionel indirekte teknik.

Med Osteopati genoprettes balancen mellem kroppens forskellige systemer, herunder muskel- og skeletsystemmet, bindevævssystemet, kredsløbssystemet og organsystemet.

Osteopatisk kan man diagnosticere, hvordan de forskellige systemer i kroppen påvirker hinanden, og herved lokalisere præcis, hvor hovedproblemet ligger. Dette gør osteopati til en uhyre effektiv behandlingsform, fordi den fokuserer på behandling af årsagen i stedet for symptombehandling.

Kroppen er en helhed og skal betragtes og behandles som sådan, den kan under de rigtige betingelser hele/helbrede sig selv. Kroppens struktur og funktion er gensidigt afhængig af hinanden.

Dyrlæge Jeanette Schmidt har anvendt Osteopati som behandling i sig selv samt som støttende behandling siden 2010.

Ønsker du en tid til osteopati ring da på 57663301 eller benyt online booking